sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Suvi-Suomi ja helle-heinäkuu, hei hei!Candyland-tanssi nautitaan auringon kera

Viimeinen harjoitusviikonloppu ennen matkalle lähtöä sujui helteisissä tunnelmissa ja lämpöä riitti niin tanssisalissa kuin ulkonakin. Päätimmekin siirtyä ulos tunnustelemaan kulkuetanssin tuntua, olihan aikamoisen hyvä sää harjoitella ulkona juuri Macaota varten! Aurinko lämmitti Karkkilassa ilman jo aamupäivällä + 30 asteeseen. Macaoon on ennustettu saapumispäivällemme, ensi viikon torstaille, hieman yli kolmeakymmentä astetta ja ukkoskuuroja. Ilmankosteuden tiedetään lisäävän kuumuuden tuntua, joten mielenkiinnolla odottelemme subtrooppisen monsuuni-ilmaston helteen ja pohjolan helteen eron tuntua.  

Tauko vai harjoitus käynnissä?

Olemme tutustuneet festivaalin ohjelmaan ja varaohjelmaan, joka toteutuu jos alkuperäinen ohjelma joudutaan perumaan vaikeiden sääolosuhteiden vuoksi. Oma esitysohjelmisto on taidokkaasti hallussa ja lähdemme matkaan luottavaisin mielin. Ehdimme treenata viimeisissä treeneissä myös Macaosta videoitse lähetettyä yhteistanssia joka tulee kulkueeseen. Kulkue tanssitaan joko lauantaina tai sunnuntaina, säästä riippuen. Festivaali lähettää live-streamauksia paikan päältä tapahtuman aikana joten kannattaa olla kuulolla! Informoimme striimeistä jos suinkin mahdollista.


Esitysohjelmiston hiomista, viimeisiä tarkennuksia

Seuraavaksi laitamme kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntaamme lentokentälle. Matkaa varten luodussa Whatsapp-ryhmässä kilahtelee viestejä luultavasti tihenevään tahtiin sillä whatsappaillen jaetaan viime hetken vinkkejä ja muistuksia. Koska lähtöselvitys aukeaa? Mihin kukakin istuu koneessa? Onko pankkikortin maarajoitukset tsekattu? Entäs se adapteri? Jännittävää lisätwistiä matkustamiseen tuo ison rekvisiitan mannerten välinen kuljetuslogistiikka – saadaanko mustikka Macaoon?

Tervehdimme ”Olá” portugaliksi ja ”Nĭhăo!” kiinaksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti