torstai 22. elokuuta 2013

Viisi viikkoa ensi-iltaan!

Tiivistahtinen Summer Camp 2013 leirimme päättyi viime viikon lopulla iloisiin ja tyytyväisiin tunnelmiin. Torstaina suurin osa puvustuksesta valmistui lähes lopullisiin saumoihinsa ompelukonearmeijan surratessa taukohetkienkin läpi. Viikon loppuun mennessä saimme miltei koko ryhmä sulautua uusiin karvaisiin muotoihimme kun esiinnyimme pienimuotoisesti koeyleisölle. Esitysharjoittelu syvensi ensi-illan odotukseen kuuluvaa kutinaa koko joukolla; vain viisi viikkoa ja sitten maailma - ja alkuun Tampere - saa odotetun Vastahakon ensi-iltaan!

Paljastuksia puvustuksesta osa 2/5
Leiriturnajaisten loppukiri oli sekin jännittävä, sillä lopulliset pisteet erottuivat toisistaan vain puolen pisteen välein. Koska kyseessä olivat turnajaiset, piti hävinneiden joukkueiden luopua leirin aikana luodusta tai hankitusta omaisuudesta ja antaa se eteenpäin voittojärjestyksessä. Tosin voittajajoukkueen Ice Cream Bar tarjoili maistuvat jäätelöherkut kaikille osallistujille tuomarit mukaanlukien! Omaisuuksien ja lohdutuspalkintojen kirjo vaihteli aina maitotuotteista signeerattuihin kuviin, joten hymy epäilemättä karehti jokaisen huulilla leirisaunaan astellessa.

Winners Ice Cream Bar

Kun syksy saapuu, palaamme takaisin tuttuun viikonloppuharjoittelun rutiiniin. Tanssimanian odottamiseen liittyy aina raikkaan kirpeät syystuulet ja niiden mukanaan tuomien kansantanssin tuoreimpien puhurien arvuuttelu. On ilo saada olla aistit avoinna jo tämän teoksen harjoitteluprosessin aikana teidän kanssanne lukijat. Maniaa kohden!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti