sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kanadaan kahdeksan yötä!Vietimme yötöntä yötä alkuillasta esiintyen Saaren kansanpuiston Juhannusjuhlilla ja myöhemmin saunoen ja grillaillen yhdessä. Juhannuksen aikana valmistauduimme festivaalin kulkueeseen askartelemalla, sillä jokaisella osallistujalla tulee olla naamari läpi kulkueen. Aiheeksi valitsimme suomalaiset taruolennot ja jumalat. Tyttöjen teemana on Pohjolan emäntä/Pohjan akka, joka kykenee muuntumaan linnuksi ja poikien hahmona on Ahti, tuo tunnettu soturihahmo ja veden valtakunnan hallitsija.


Tulevan viikon aikana ommellaan vielä muun muassa varapaitoja mukaan matkalle, mutta ennen kaikkea valmistaudutaan henkisellä puolella: positiivista jännitystä ja matkakuumetta on ilmassa! Viimeiset harjoitukset ovat viikonloppuna, jolloin koko ohjelmisto käydään läpi.


Keikkaa paikan päällä riittääkin, parhaimmillaan kolmea päivässä. Vaan mikäpä meidän esiintyessä ja edustaessa isolla, taitavalla porukalla! Pikkuinen Jokioinen on hypännyt taas näkyviin maailmankartalle, erityisesti siksi, että olemme tänä vuonna ainoa suomalainen ryhmä, joka on hyväksytty Mondial des Cultures Drummondvillen festivaaleille. Festivaalin ohjelmaa, sekä Tahdittomien keikka-aikataulua pääsee tarkastelemaan täältä.


Säätiedotuksia on seurattu ahkerasti, ja näyttää siltä, että ilmojen haltija aikoo korvata hieman sateiseksi kääntyneen Juhannuksen moninkertaisesti: Näillä näkymin meitä tervehtii helleaalto +30 asteella heti saavuttuamme Kanadaan. Nähtäväksi jää, saammeko nauttia yhtä hienosta kelistä läpi reissun. Eikö ole ihmeellistä, että suomalainen kestää +110 astetta saunassa tuntitolkulla, ja vihtookin vielä päälle, mutta ulkoilmalämpömittarin kivutessa yli +20 huolestumme nesteen ja energian riittävyydestä? Onneksi mukaamme lähtee muutama huoltaja, ja kuulemamme mukaan myös paikan päällä olevat oppaat ovat tarkkoja ja avuliaita, joten selvinnemme helteistä heikotuksitta.
Lähtölaskenta on alkakoon!
Kanadaan kahdeksan yötä!

2 kommenttia:

 1. Pitäkää meidät muut kotimaassa ajantasalla, sillä ei sitä oikein tajua että mihin te olette oikein päässeet...
  Hauskaa matkaa! -Tii-

  VastaaPoista
 2. Selvä se! :) Otetaan kuvia paljon ainakin ja semmottis!

  Tuija

  PS: Kohta me lähdetään!! :)

  VastaaPoista