maanantai 8. elokuuta 2016

Confolens, on y va!


Kuoppanummen koulun peilisali, lattialla hikeä ja karvaa. Kansantanssiyhtyeen sunnuntaiset lähtötreenit Ranskan-matkaa varten ovat hyvässä vauhdissa! Autollinen muusikoita on kurvannut joukkoon ja festivaaliohjelmistoa kahlataan läpi live-musiikin säestyksellä, pukuineen päivineen.Montako pukukokonaisuutta näet kuvissa?

Tiistaiaamun lähtöön valmistaudutaan tanssien ja soittaen, mutta myös nuppineulaamalla, nappeja siirtämällä ja listoja laatien. Diagonaalit hiotaan kohdilleen ja kansallispuvun päänauhat vaihtavat omistajaa. Loppupalaverissa varmistetaan, ettei kenenkään tanssijan laukusta uuvu meikkipeili, glukoositabletit tai valikoima oikeanlaisia sukkia. Joku on pukenut 2-vuotiaalle Vastahaon miehen liivin.

Seela treenaa vaihtopaikkaa, jos joku vaikka sairastuu
Napit paikalleen

Mitä me odotamme Festival de Confolensilta? No patonkia ja punaviiniä bien sûr, mutta entä tanssillisesti, ryhmänä? Ainakin on mahtavaa päästä keikalle näin mainion bändin kanssa! Aiemmista vuosista poiketen voi olla, että tällä festivaalilla meillä on lopultakin aikaa tutustua muiden ryhmien esityksiin - muualtakin kuin back stagelta käsin. Karkkilan kevätkonsertti on tuonut varmuutta omaan ohjelmistoomme ja odotammekin festivaalin esityksiltä yhdessä tekemisen meininkiä, kihelmöivää esityskutkutusta vatsanpohjaan sekä tietenkin Ranskan elokuun lämpimiä iltoja! 


Festivaaliviikonlopulle luvattu +29 astetta, turkki päälle ja keikalle!
 

Huoltajia ja paparazzia vaille valmis reissupoppoo: c'est l'Ensemble Tahdittomat de Finlande!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti