torstai 21. heinäkuuta 2011

Folkit terveiset Waynesvillestä!Keikkatili avattiin heti keskiviikkona ensimmäisenä päivänä muutaman tunnin yöunien jälkeen. Saimme tanssia ensimmäisen ohjelmamme vuoroin Guadaloupen ryhmän kanssa ja olemme jo saaneet kutsun heidän festivaaleilleen. Heti perään seuraavana päivänä, torstaina, tanssahdimme avajaisgaalassa ja varsinainen avajaispäivä perjantai tuleekin pitämään meidät kiireisinä kulkueineen, katu- ja päälavaesityksineen.

Uhkaavista ukkoskuuroennustuksista huolimatta ilma on ollut lempeän lämpöinen ja aurinkoinen. Tunnelma on ollut positiivinen ja odottava. Ryhmiä on saapunut festivaaleille yhteensä kahdeksasta eri maasta ja innolla odotamme tutustumista muihin esiintyjiin. Bändimme Tradikaali onkin jo päässyt tutustumaan toisiin musiikkiryhmiin täällä kootun kansainvälisen bändin ohjelman ansiosta.

Lentokentältä Waynesvilleen


Olemme olleet hyvin otettuja saamastamme huolenpidosta. Festivaalin puolesta meitä opastaa kaksi paikallista vapaaehtoistyöntekijää. Tämän lisäksi meillä on oma host-perhe, jonka luokse meidät on kutsuttu vierailemaan. Perheen isännän juuret ovat Suomesta Kaustisilta ja hän itse on kolmannen polven amerikansuomalainen.Ruokaa on riittänyt yllin kyllin ja se on ollut hyvää! Mahtuvatkohan puvut loppumatkasta ollenkaan ylle?Terveisiä koti-Suomeen!

1 kommentti:

  1. ♥ Kiitos kuvista ja terveisistä!

    Nauttikaa reissusta täysin palkein, pitäkää hauskaa ja lippu korkealla.:)

    Teveisin kotijoukkiot

    VastaaPoista