perjantai 16. heinäkuuta 2010

Loppusuoralla!


Päivät ovat kuluneet nopeaakin nopeampaa, ja pian on aika siirtää ajatukset kotiinlähtöön. Festivaali päättyy sunnuntaina, mutta viimeiset päivät sisältävät vielä paljon tekemistä: tämän päivän konsertoinneista on jo kaksi takana, vain yksi edessä! Eilisen vapaapäivämme vietimme lähtemällä täältä Drummondvillestä Québec Cityyn jo aamusta. Tutustuimme vanhaan kaupunkiin ja linnoituksiin ja aikaa kaupungissa kukin vietti parhaaksi näkemällään tavalla.


Mainetta niittänyt Tahdikkaat, festivaalien "lahjakkain ja taiteellisin kokoonpano"


Harvinainen lepohetki!Suomipojat tyytyväisinä, Puerto Ricon yhteisesityksen jälkimainingeissa


Unta
Suunta ylöspäin! ...Alastulo tuottikin ongelmia, pojat vauhdissa Québecissä.Suomalainen glögitarjoiluQuébecissä - ja hukassa?Lasten lavalla

Tossujen tuunausta mattoteipilläKuvia on räpsitty tuhansittain, joten kotiintuomisia on. Mahatauteja emme ole täällä ollessa kokeilleet ollenkaan ja sitkeä flunssakin, joka on meitä vaivannut läpi festivaalin, on aikomus jättää tänne. Sen sijaan auringon ja lämmön ajattelimme kyllä tuoda mukanamme. Unohtumattomia muistoja ja kokemuksia on kertynyt kasapäin näiden kahden viikon aikana! Blogia on ollut mahdotonta ehtiä päivittää säännöllisesti, mutta toivottavasti kuvat kertovat tunnelmistamme enemmän kuin sanat! Yritämme ehtiä ottaa vahingon takaisin lisäämällä vielä ennen paluulentoa ryhmän viimeiset mietteet!


Yksi yleisön suosikeista: Illatsut!Lämpöisiä terveisiä koti-Suomeen kaikilta Kanadan reissaajilta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti